Dessert

Key limepie pannacotta

Key limepie pannacotta

3 dl vispgrädde

1 burk sötad kondenserad mjölk

saft och rivet skal av 3 lime

3 gelatinblad

Digestivekross:

200 gram digestivekex

50 gram smör

Dekoration:

3 dl vispgrädde

1 lime

citronmeliss

Gör såhär

Lägg gelatinbladen i blöt i 10 minuter tills dem blivit mjuka .

Värm upp grädde, kondenserad mjölk, saft och skal från lime i en kastrull .

Sila av limeskalen och krama ur vattnet ifrån gelatinbladen och tillsätt det i pannacottan. Blanda väl .

Häll upp i portionsglas och kyl i minst 5 timmar .

Servering:

Krossa digestivekexen och blanda ihop med smält smör .

Dekorera varje pannacotta med digestivekross, vispad grädde ,lime och citronmeliss .

Färdig att servera ♡

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *